Over ons

Gelek staat in voor alle elektriciteitswerken aan woningen, winkels en bedrijfspanden. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of vernieuwen van elektrische installaties, het leggen van elektrische vloerverwarming en het installeren van laadpalen voor elektrische wagens.

Ook voor kleinere werken, zoals het vervangen van oude elektrische verwarmingstoestellen of het aanbrengen van verlichting of ventilatie, kan je ons contacteren.

Is je elektrische installatie afgekeurd? We brengen alles in orde en zorgen voor een nieuwe keuring via onze samenwerking met een vaste keurdienst. Last van storingen en kortsluitingen? We staan voor je klaar met depannage en een snelle, veilige oplossing.

Elektricien nodig?

Neem nog vandaag contact op en we komen op afspraak bij je langs. Leg ons je problemen of plannen voor en in samenspraak zorgen we voor passende oplossingen en een zorgvuldige uitwerking van je project.

Reken alvast op duidelijke afspraken over de geplande werken, die we zo doorlopend mogelijk en met zo min mogelijk overlast uitvoeren. Elk project dat we aannemen voeren we nauwgezet en integer uit, zodat we elke keer opnieuw de beste resultaten kunnen leveren.

Met kennis en op de hoogte van de meest recente technieken, leveren we correcte installaties van technische apparatuur, duurzame herstellingen en onderhoud, en energiezuinige elektrische toestellen. Iedere klus pakken we professioneel aan!

Nood aan professionele handen voor je elektriciteit?